Autoterra 044 984 1990

Matkailuvaunut Poksi

Matkailuvaunu

Esimerkiksi kuvan Poksi N 126 NTL on kevyt, katsastusvapaa ja sitä voi vetää hyvin myös pienemmällä autolla.

Pienestä koostaan huolimatta vaunu on kuitenkin erittäin laadukas, mukava ja lämmin kylmemmässäkin Suomen talvessa. Vaunuun on saatavilla myös etuteltta, jonka avulla saat mukavasti lisää tilaa niin halutessasi. Takuu kaksi (2) vuotta.

Lisätietoja tästä matkailuvaunujen kompaktista tilaihmeestä Nettiautossa.

Venetrailerit Poksi

Jarrullinen-Venetraileri

Esimerkiksi Poksi Pro on kevyt, mutta hyvän kantavuuden omaava venetraileri ja se lyö laadullisesti lähes kaikki halpahallien vastaavat tuotteet. Muunmuassa sivuille taittuvat takavalot helpottavat veneen vesillelaskua.

Vinssi sekä laadukkaat vapaasti pyörivät rullat ym kuuluvat Poksi Pro-venetrailereihin meillä vakiona. Vapaasti pyörivien rullien ansiosta veneen vinssaaminen trailerille tai sieltä pois sujuu kevyesti.

Lue lisää Nettiautossa.

Hevostrailerit Christ Comet

Hevostraileri

Christ Comet on lastaussilta mukaanlukien lasikuidusta valmistettu ja alumiinilattialla varustettu laadukas hevostraileri. Lasikuitu ei haalistu tai pehmene ajan myötä. Christ Comet-hevostrailereilla on kahden (2) vuoden takuu.

HUOM: Christ Comet-hevostrailerit ovat tällä hetkellä saatavilla vain tilaustuotteeena. Toimitusaika on yleensä noin kahdeksan (8) viikkoa.

Lue lisää Nettiautossa.